Ocarina of Time Remake çıkmadan sızdırıldı! Saklanan detaylar ortaya çıktı

Nintendo’nun 5 Kasım’da satışa sunmaya hazırlandığı Ocarina of Time Remake, çıkışına günler kala sızıntılarla gündeme geldi.

Bir Reddit kullanıcısı, oyunun fiziksel kopyasını erkenden edindiğini ve Nintendo Switch 2 üzerinde çalıştırdığını gösteren görüntüler paylaştı.

Ardından oynanış videoları ve diyalog ekranlarının da ortaya çıkması, sızıntının gerçek olabileceğine yönelik iddiaları güçlendirdi.

OYUN FİZİKSEL OLARAK ERKEN SATIŞA ÇIKMIŞ OLABİLİR

Reddit’te u/Robnaratt34 kullanıcı adıyla paylaşım yapan oyuncu, oyunun kartuşunu Facebook Marketplace üzerinden satın aldığını belirtti.

Ancak fiziksel kopyanın resmî tarihten önce nasıl satışa çıktığı henüz bilinmiyor. Bir perakendecinin yanlışlıkla erken satış yapmış olması ihtimaller arasında yer alıyor.

Aynı Reddit başlığında başka kullanıcılar da oyunun erken kopyalarına sahip olduklarını öne sürerek ekran görüntüleri paylaştı. Bu durum, sızıntının tek bir kartuşla sınırlı olmayabileceğini gösteriyor.

AÇIKLANMAYAN DETAYLAR DİKKAT ÇEKTİ

Paylaşılan görüntülerde oyunun Switch 2 üzerinde çalıştığı görülürken, kullanıcılar remake sürümündeki bazı değişiklikler ve ayarlar hakkında da bilgi verdi. Nintendo’nun henüz resmî olarak göstermediği bu ayrıntıların daha fazla sızıntıyla ortaya çıkması mümkün.

Öte yandan şirketten konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Çıkış öncesi görüntülerin yayılmasına karşı kaldırma talepleri gündeme gelebileceği için paylaşımların çevrim içi kalıp kalmayacağı da belirsizliğini koruyor.

Ocarina of Time Remake, 5 Kasım’da oyuncularla buluşacak. Ancak oyunseverler, Nintendo’nun resmî tanıtımından önce remake sürümüne dair yeni ayrıntılarla karşılaşabilir.

Paylaş
Teknoloji Turu'nu Google'da kaynak olarak ekle