Yenilenen Opel Astra Türkiye'de satışa çıkıyor

Opel, kompakt sınıftaki iddialı modeli Opel Astra’nın yenilenen versiyonunu Türkiye pazarına getirmeye hazırlanıyor. Şirketin yaptığı resmi açıklamaya göre, makyajlı Astra nisan ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

Yenilenen Astra, markanın güncel tasarım dilini yansıtan çizgileriyle dikkat çekiyor. Aydınlatmalı Opel Şimşek logosu ve markanın karakteristik Vizor ön yüz tasarımıyla daha keskin ve modern bir görünüme kavuşan model, dış tasarımda önemli dokunuşlar barındırıyor.

Araç iç mekanda da yenilikler sunuyor. Ergonomik Intelli-Seat koltuklar ve tamamen dijital kokpit, sürüş deneyimini daha konforlu ve kullanıcı dostu hale getiriyor. Opel, yeni Astra ile hem teknolojiyi hem de sürüş rahatlığını bir arada sunmayı hedefliyor.

Türkiye'de satışa sunulacak versiyon, 1.5 litrelik dizel motorla yollara çıkacak. 130 beygir güç üreten bu motor, performans ve verimlilik arasında dengeli bir yapı sunuyor. Araç, 0'dan 100 km/s hıza 10,6 saniyede ulaşırken, maksimum 209 km/s hıza çıkabiliyor.

Yakıt tüketimi tarafında ise WLTP verilerine göre 100 kilometrede 5,0 ila 5,3 litre aralığında değerler sunuluyor.

Yenilenen Opel Astra'nın Türkiye fiyatı henüz resmi olarak duyurulmadı. Ancak modelin, C hatchback segmentinde rekabeti artırması bekleniyor.

Paylaş
Teknoloji Turu'nu Google'da kaynak olarak ekle