Xiaomi, kararlı HyperOS 3 güncellemesini bir düzineden fazla yeni cihaza genişletiyor. Güncelleme artık yalnızca telefon ve tabletleri değil, aynı zamanda markanın premium akıllı TV'lerini ve akıllı saatlerini de kapsıyor.
HYPEROS 3 DAĞITIMI BAŞLADI
Güncelleme ilk olarak Çin’deki cihazlara dağıtılacak, küresel çapta yayınlanması ise kasım ayı başlarında planlanıyor.
Xiaomi, 18 yeni cihaz için 6-7 GB boyutunda değişen devasa bir güncellemeyi yayınlamaya başladı.
TELEFON VE TABLETLER LİSTESİ
Listede katlanabilir Xiaomi Mix Flip 2, Redmi K80 ve Redmi Turbo 4 (POCO F7) serisinin yanı sıra amiral gemisi Xiaomi Pad 7 serisi de yer alıyor. Ayrıca Redmi K Pad (Xiaomi Pad Mini) modeli de güncellemeyi alacak.

AKILLI TV VE SAATLERE DE GELİYOR
Güncelleme alan cihazlar arasında Xiaomi TV S Pro Mini LED 2025 serisi ve Xiaomi TV S Mini LED serisi akıllı TV'ler de bulunuyor. Giyilebilir tarafta ise Xiaomi Watch S4 serisi HyperOS 3'e kavuşacak.
POCO F7, POCO F7 Pro, POCO X7 ve Redmi Note 14 serisi gibi küresel modellerin de kasım ayında HyperOS 3 güncellemesini alacağı onaylandı. Xiaomi, bu modeller için henüz kesin bir tarih paylaşmadı.