Anadolu Ajansı (AA) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Yılın Kareleri" oylaması 2025 yılı için başladı.
AA foto muhabirlerinin yıl boyunca çektiği ve gündeme damga vuran karelerin yer aldığı seçkide bu yıl 112 fotoğraf yarışıyor.
Haber, spor, yaşam ve doğa başlıkları altında toplanan fotoğraflar, 2025 yılı boyunca Türkiye’de ve dünyada yaşanan önemli gelişmeleri görsel bir hafıza olarak sunuyor.

Oylamaya sunulan kareler, savaş bölgelerinden doğal afetlere, sportif başarılardan gündelik hayata uzanan geniş bir yelpazeyi kapsıyor.
AA'nın ilk kez 2012'de düzenlediği oylamaya, her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar, siyasetçiler, bürokratlar, sporcular, sanatçılar ve toplumun her kesiminden kişiler katılıyor.
Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde oylanacak "Yılın Kareleri"ne katılanlar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebilecek.
Geçen yıl 1 milyon 543 bin 367 kişinin katıldığı oylama, "yilinkareleri.aa.com.tr" internet sitesinden 31 Ocak Cumartesi, saat 17.00'ye kadar devam edecek.