Lenovo Titanium Enterprise ile tanışın

Lenovo, Star-Trek filminden ilham alınan yeni bilgisayar modeli Titanium Enterprise ile çıtayı bir hayli yükseğe çekti...

Yayınlanma:
Lenovo Titanium Enterprise ile tanışın

Lenovo Titanium Enterprise tanıtıldı. İşte bu fantastik tasarımlı bilgisayarın öne çıkan özellikleri.

Lenovo, Çin'de düzenlenen Tech World 2018 adlı etkinlikleri kapsamında Star-Trek filminden ilham alınan 'lisanslı tasarımlı' yeni bilgisayar modeli Titanium Enterprise 'ı görücüye çıkardı. Lenovo Titanium Enterprise özellikleri ile fütürizm ve biraz da 'sınırların ötesini' gündeme getirdi.

Modelin uzay gemisi şeklindeki tasarımı, LED aydınlatmaları ve genel itibarıyla çağın ötesinde bir bilgisayar figürü sergiliyor. Teknik özellikleri de dikkate değer. 9. nesil Intel Core işlemciyle gelen Lenovo'nun uzay gemisi bilgisayarında önceki nesil ekran kartına göre 6 kat daha performanslı yeni NVIDIA GeForce RTX 2080 ekran kartı, 32 GB DDR4 RAM, 1 TB M.2 SSD veya 2 TB HDD özellikleri bulunuyor.

Online oyuncular için altın değerindeki LAN ve yeni nesil WiFi özellikleri de ön planda. Ve bir sürpriz daha... Bilgisayar, aynı zamanda bir projeksiyon cihazı olarak kullanılabiliyor. Görüntüleri, toplantı ya da sergilerde yansıtmak için özel bir 'akıllı' projeksiyon sistemi de barındırıyor. Çin için satışına başlanacağı bildirilen Lenovo Titanium Enterprise fiyatı da açıklandı: Donanım konfigürasyonuna göre 2180-2910 dolar aralığında değişen son derece çılgın fiyatlar.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.